Om FK custom

OM FK CUSTOM


Jag heter Fredrik Kvist och driver företaget FK custom. Jag började lackera fiskedrag för några år sedan som en rolig grej och för eget bruk. Jag va trött på att vissa beten såg tråkiga ut och aldrig kom till användning. Så jag bestämde mig för att köpa en airbrush och ge det ett försök. Jag fastnade direkt för den oändliga friheten med vad man nu kunde göra med sina gamla beten. Tiden gick och jag skaffade mig en sida på facebook där jag kunde visa mina alster för andra. För folk jag redan kände, men framförallt för alla er! Er som jag förmodligen aldrig hade lärt känna om jag inte åkt och köpt den där airbrushen.

Efter ett tag började folk visa intresse för det jag visade upp. De ville att jag skulle lacka om deras beten!. Det kändes verkligen som ett förtroende av rang!. Jag skulle få lacka om beten som folk betalt dyra pengar för. Det var så grymt roligt att få en bekräftelse på att det jag gjorde uppskattades av fler än av mina nära o kära.

Och nu flera år senare har mitt företag växt fram. Jag driver detta vid sidan av mitt vanliga jobb på "övrig tid". Men försöker alltid svara på mail och frågor så fort jag bara kan.

Detta va en kort sammanfattning om min resa till där jag är idag. Och nu blickar jag bara framåt med min verksamhet!

Väl mött!

// Fredrik