Bra att veta!


Gillar du unika beten och färgsättningar som inte alla andra har? I så fall har du hittat helt rätt! 


Bra att veta!

Vi tillverkar och lackerar både egna och andras produkter! Med det sagt får vi ofta fram unika prylar som inte så enkelt går att få tag i på andra håll. Vi försöker lyssna in kundens önskemål och hänger med på vad som efterfrågas just för stunden. Vi försöker hela tiden utvecklas och komma på nya vägar att vandra kring beteslackering & tillverkning. Sidan kommer hela tiden att fyllas på med nya produkter och färger. 

Detta företaget bedrivs helt och hållet vid sidan av en annan heltidsanställning så vi kommer inte att kunna hålla samma support som företag som bedrivs som huvudsyssla. Men vi kommer alltid sträva efter att göra vårt bästa! Det betyder också att det kan ta olika lång tid för en produkt att komma in igen som är slut och efterfrågan kommer hela tiden styra OM den kommer in igen. Så är det något du fastnar för, vänta inte för länge! Eftersom vi är självförsörjande på det vi gör så är det givetvis aldrig en omöjlighet för oss att skaka liv i en gammal färgsättning igen just för dig även om den inte skulle vara aktuell på sidan längre! DOCK så vill vi poängtera att det helt och hållet hänger på vilken arbetsbelastning det är för tillfället och någon tidsgaranti kommer inte att finnas! 

Vi hoppas ni kommer trivas på sidan och att ni kommer hitta massvis med beten som kommer ge er massvis med fångster! :) 

Vi eftersöker alltid fångstbilder tagna på våra produkter eller lackeringar! Skicka in till [email protected] eller till oss på facebook eller instagram så hamnar ni och ert team med största sannolikhet på våra sociala medier om ni så vill! Ett plus är med betet i mungipan på fisken! :)  Märk med namn eller team namn! 

Skitfiske!!